Peyniraltı Suyu Protein Konsantresi Tozu
Peyniraltı Suyu Protein Konsantresi Tozu
Çeşitli peynirlerden elde edilen taze peyniraltısularının pastörize edilip nanofiltrasyon ünitesinde demineralize edilmesi ve ultrafiltrasyon işlemi ile protein oranının yükseltilip sıcak hava üzerine pulverize edilerek kurutulması ile üretilmektedir.
Yarı mamul maddedir.
Toz olarak, eritilerek veya farklı gıda maddeleri ile birlikte kullanılabilir. Kendine has krem veya sarı renkte, kendine has akışkan toz yapıda, homojen görünümde olup hiçbir koruyucu madde, renklendirici madde ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.
Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.
İçindekiler: Taze Pastörize Peyniraltı Suyu (Şor)
Ambalaj Şekli | 25kg Torba |
Saklama Koşulları | Maks. %65 Bağıl Nem ve 35°C |
Ambalaj Ebadı | 500x900x140 mm |
İçerik Bilgisi | Taze Pastörize Peyniraltı Suyu (Şor) |
Paketleme İnsan sağlığına uygun malzemeden, temiz ve hiç kullanılmamış, hava, ışık ve nem geçirmeyen, dışarıdan kirlenmeyi önleyen, içte polietilen torba, dışta 3 katlı kağıt torba olmak üzere ağızları hava almayacak şekilde kapatılmış 25 kg’lık torba ambalajlarda paketlenmiştir.
|
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için |
Karbonhidrat(g) (Laktoz) | 37 |
Protein (Kuru madde de) g | 35 |
Yağ(g) | 26 |
Enerji (Kcal/Kj) | 481/2013 |
Saklama Koşulları & Raf Ömrü Düşük bağıl nem (Maks % 65) ve uygun sıcaklıkta (Maks 35 °C) muhafaza ediniz. Özelliklerinin bozulmayacağı, yabancı koku yayan maddelerin bulunmadığı rutubetsiz ve serin yerlerde ambalajı açılmadan muhafaza ediniz ve güneş ışığından koruyunuz. |