Krema
Yağlı inek sütünden elde edilen, süt kremasından pastörize edilerek üretilir.Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.
İçindekiler: Pastörize Tereyağ

Ambalaj Şekli | 17 KG Teneke veya 5 - 10 - 20 KG Bag ın box ambalajlarda |
Saklama Koşulları | Maks. %65 Bağıl Nem ve 35°C |
Ambalaj Ebadı | 30x70x20 cm |
İçerik Bilgisi | Pastörize Tereyağ |
Paketleme İnsan sağlığına uygun malzemeden, temiz ve hiç kullanılmamış, hava, ışık ve nem geçirmeyen, dışarıdan kirlenmeyi önleyen, içte polietilen torba, dışta 3 katlı kağıt torba olmak üzere ağızları hava almayacak şekilde kapatılmış 25 kg’lık torba ambalajlarda paketlenmiştir. |
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için | |
Karbonhidrat(g) (Laktoz) | 1,5 |
Toplam Yağ(g) | 65 |
Enerji (Kcal/Kj) | 2448/595 |
Protein (g) | 0,1 |
Tuz | 0 |
Saklama Koşulları & Raf Ömrü Düşük bağıl nem (Maks % 65) ve uygun sıcaklıkta (Maks 35 °C) muhafaza ediniz. Özelliklerinin bozulmayacağı, yabancı koku yayan maddelerin bulunmadığı rutubetsiz ve serin yerlerde ambalajı açılmadan muhafaza ediniz ve güneş ışığından koruyunuz. |