Peyniraltı Suyu Tozu

%50 Demineralize %70 Demineralize

Çeşitli peynirlerden elde edilen taze peyniraltısularının pastörize edilip nanofiltrasyon ünitesinde demineralize edilmesi ve sıcak hava üzerine pulverize edilerek kurutulmasıyla üretilmektedir. Yarı mamul maddedir.

Toz olarak, eritilerek veya farklı gıda maddeleri ile birlikte kullanılabilir. Kendine has krem veya sarı renkte, kendine has akışkan toz yapıda, homojen görünümde olup hiçbir koruyucu madde, renklendirici madde ve diğer katkı maddeleri içermemektedir.

Süt tozu; protein, kalsiyum ve fosfor açısından da oldukça zengin bir üründür. Süt tozu hiçbir katkı maddesi veya imalat yardımcı maddeleri kullanılmadan, bütün kalite kontrolleri yapılmış taze ve sağlıklı sütlerden üretilir.

Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.

İçindekiler: Taze Peyniraltı Suyu (Şor)